Jayden Young Schmidt til Team Specialmontering

Ny kører på Yamaha og for Team Specialmontering er det unge talent Jayden Young Schmidt, som nu er teamets anden bekræftede kører i den danske junior B 125cc klasse.

Netop B 125cc klassen bliver Jaydens førsteprioritet i den kommende sæson, men han kommer også til at deltage i den tyske ADAC Junior Cup og nogle enkelte EM afdelinger. Inden tiden kommer til de løb, vil der for Jayden være Harskamp løb i Holland på programmet, ligesom han også tager flere ture til Italien, og bl.a. har to afdelinger af det italienske mesterskab skrevet i kalenderen.

Jayden var ude med en skade i størstedelen af 2019 efter han brækkede hånden helt nede ved håndleddet, men han er tilbage på cyklen, og har prøvet en Yamaha, ligesom han også skal køre en afdeling af MAC Harskamp på sin nye Yamaha i Holland på søndag.

– Jeg har kun nået at prøve en Yamaha kort tid før jeg lavede denne her aftale med Team Specialmontering, men det var virkeligt positivt, og jeg var meget glad for den. Nu glæder jeg mig bare til at få de sidste ting på plads, så jeg kan få kørt mig ind på min nye Yamaha, og blive klar til den kommende sæson, siger Jayden Young Schmidt.

Teamchef Thomas Withen er ligeledes glad for aftalen med Jayden og udtaler:

– Vi er rigtig glade for at få Jayden med i teamet, og vi tror han kommer til at gøre det godt i den kommende sæson. Jayden er en del af udviklingstruppen i Danmarks Motor Union, og får den hjælp det indebærer derfra, så sammenlagt med backup fra vores team mener vi, at han har de rigtige forudsætninger for en god sæson.