Løbskalenderen 2021 for MX er undervejs

I Sportskommission MX arbejdes der målrettet med løbskalenderen for næste sæson, og arbejdet er nu nået så langt, at et første udkast sendes til høring i klubberne fredag d. 18/12.

Klubberne får godt og vel et par uger til at forholde sig til løbstildelingen, og til at kontakte Sportskommissionen, hvis nogle af deres tildelte løb giver udfordringer af nogen slags. Da det er et foreløbigt udkast, må klubberne holde for sig selv indtil videre, hvilke løb de er blevet tildelt – selvom det kan være svært.

Herefter justeres kalenderen til i overensstemmelse med klubbernes bemærkninger, og inden vi er nået ret langt ind i det nye år, vil der ligge en færdig kalender klar til at blive offentliggjort.

Planlægningen af løbssæsonen tager udgangspunkt i et forsamlingsforbud på 50, og ud fra de vilkår sikrer vi, at der bliver masser af løb for alle klasser næste år. Der vil også være en del regionsløb, så man ikke behøver at køre så langt til alle afdelinger. Mere om det, når vi offentliggør kalenderen på den anden side af nytår.

Vi glæder os til at præsentere den nye kalender for jer inden så længe!