Til Motocross

Motocross-reglement

Her kan du downloade Motocross-reglementet. Motocross-reglementet er det i Danmark gældende reglement for alle nationale turneringer og stævner arrangeret under DMU. I Motocross Reglementet findes også reglementerne for Quad og Sidevognscross.

Enhver motocross-kører bør sætte sig ind i reglementet og holde sig opdateret på, når der sker ændringer i dette.

Det samlede reglement i pdf-format er ret “tungt” – vælg derfor at downloade filerne til din lokale computer via linket:

MX Reglement 2024 – opdateret 19032024

Du finder link til Banehåndbogen her.

Download Adobe Reader

Hovedparten af dokumentmaterialet på DMU’s hjemmeside er i pdf-format.  Hvis du ikke allerede har Adobe Reader installeret på din computer, kan programmet downloades gratis [ HER ]

Reglementsændringer

Der kommer løbende ændringer til specialreglementet. Reglementsændringer publiceres på dmusport.dk under den pågældende specialdisciplin. De seneste specialreglementsrettelser for Motocross er listet her (opdateres løbende):

19.03.2024: Ændring til MX-reglementets Bestemmelse I.3 vedr. deltagelse i Begynder-/Laveffektklassen på el-motorcykler samt til Bestemmelserne I.6.5 og K.4.12 vedr. brug af transponder i Begynder-/Laveffektklasserne for MX og Quad.

11.03.2024: Ændring til MX-reglementets Bestemmelse K.4.2 vedr. udenlandsk deltagelse i quadklasser: Quad Mini B/C 250cc Gear Mix og Quad Maxi C 450cc/500cc åbnes for udenlandsk deltagelse.