Næste års danske VM Grand Prix køres 14. september

Tekst: Ib Søby

Over 14.000 ellevilde fans jublede da Leon Madsen vandt en sjælden dansk hjemmesejr på Vojens Speedway Center for to måneder siden. Fredag formiddag offentliggjorde Discovery Sports Events Grand Prix kalenderen for 2024, og det betyder, at verdenseliten gæster Vojens lørdag den 14. september.

Staben på Vojens Speedway Center har talt dagene, og set frem til offentliggørelsen af næste års kalender med spænding, for samtidig åbnes for billetsalget, hvor der tilbydes op til 30% rabat hen over jul og nytår.

– Vi har mærket en stor interesse og efterspørgsel i ugerne efter Leon Madsens fantastiske triumf, og det er dejligt at vi nu kender datoen, og kan arbejde frem mod at skabe den største motorsportsbegivenhed på dansk grund i 2024, siger direktør Jacob Olsen.

Samtidig har Jacob Olsen indgået en aftale om fornyelse af sponsoratet med DeluxeHomeart, som også var titelsponsor i 2023-udgaven.

En rapport fra den rettighedshavende arrangør Discovery Sports Events viser, at omkring fire millioner tv seere globalt fulgte dette års race, hvor Leon Madsen overhalede svenske Frederik Lindgren og skaffede den første danske Grand Prix sejr i Vojens siden 2012.

VM Grand Prix serien i 2024 består af 11 runder, hvor Vojens Speedway Center bliver værter for det næstsidste. Der åbnes i Kroatien den 27. april og lukkes i polske Torun den 28. september.

Næste års Speedway of Nations – Hold VM – køres i britiske Manchester fra 9. til 13. juli.

Læs mere her:

www.vojensspeedwaycenter.dk

www.speedwaygp.com