Ny kørerrepræsentant i MX – er det dig?

Til august bliver den nuværende kørerrepræsentant i MX valgt ind som medlem af Sportskommissionen. Der skal derfor findes en ny person til posten som kørerrepræsentant – og er det dig eller en du kender, så hører vi gerne fra dig.

Som kørerrepræsentant er du bindeled mellem kørerne og Sportskommission MX. Opgaven består i at tale med andre kørere, at lytte til deres tanker, ønsker og ideer – og at bringe dem videre til Sportskommissionen, som kan bruge disse input i deres arbejde med og for sporten.

Du skal som kørerrepræsentant ikke bruge en masse tid på mødeaktivitet. Du deltager måske i et par møder om året – du er selvfølgelig i løbende kontakt med Sportskommissionen, men det meste kan klares over telefon eller mail.

Hvilket niveau du selv kører på, er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har lyst til at tale med mange af dine med-kørere og sikre, at deres ønsker bliver bragt videre til Sportskommissionen. Posten som kørerrepræsentant bliver ledig d. 22. august, hvor der afholdes Repræsentantskabsmøde i DMU.

Er det noget for dig, vil vi gerne høre fra dig på lkh@dmusport.dk. Du er også velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål til opgaven.