Nyt fra SK Trial november 23

Den frivillige Sportskommissionen i Trial har afholdt møde tirsdag d. 31/10 op til årets arrangørmøde og status på den afsluttede sæson. Nedenunder kan du læse nogle af hovedpunkterne.

SK Trial gennemgik sæsons licenstal og løbsdeltagelse, som begge ligger på et rigtig godt niveau. Der er indløst 165 trial licenser i 2023, og der skal som altid være fokus på at fastholde kørerne i sporten, samt at få nye ind i sporten.

I forlængelse af det diskuterede SK Trial også resultaterne fra DMU’s netop afsluttede spørgeundersøgelse. Generelt er feedbacken positiv og en stor procentdel af Trial-besvarelserne kommer fra kørere.

Når man kigger på kørernes præferencer og ønsker, lægger disse sig også meget godt op af de meldinger, som SK-medlemmerne hører fra kørerne til løbene. Mange af områderne er også en del af SK Trials strategiarbejde, og det virker til, at SK arbejder i den rigtige retning i forhold til kørernes ønsker.

I kommende weekend, søndag d. 5. november, mødes de frivillige trial-repræsentanter fra landets klubber og SK Trial til det årlige arrangørmøde hos Midtjysk Trial Sport. Her bruges dagen på at snakke de indkomne reglements-forslag igennem, løbsansøgninger og andre punkter i forhold til Trial-sæsonen 2024.

I ugerne efter arrangørmødet vil SK Trial således både udforme en foreløbig løbsskalender og lave eventuelle reglementsændringer til 2024.

Du kan læse hele referatet fra SK Trial mødet her.

Mød SK Trial

Sportskommissionen i Trial består af frivillige, der er valgt af DMU’s Trial klubber.

Kommissionens arbejde består primært i at tilpasse trial-reglementet, planlægge hver sæson for alle medlemmer og kørere, samt sikre sportens og klubbernes udvikling i Danmark.

SK Formand
Hans Jørn Beck
Fyens Motor Sport

SK medlem
Thomas Ertmann
Rebild Trial Sport

SK medlem
Kim Hirschgaard
Hedeland Motorklub

SK medlem
Jørn Kirkegård
Midtjysk Trialsport