Oliver Svendsen på Team Freudenberg i 2024

Oliver Svendsen er del af DMU’s talentsatsning med gode resultater ved IDM i 2023. Det er ikke gået ubemærket hen, og derfor kan den unge dansker nu meddele, at han har skrevet kontrakt med det tyske team Freudenberg.

Oliver Svendsen skal igen kører IDM i 2024-sæsonen, og denne gang bliver det med Team Freudenberg i ryggen, som har set meget frem til at få Oliver med ombord.

– Oliver viste virkelig sine evner i IDM-finalen i Hockenheim sidste år, hvor han fik en tredjeplads mod seriens to top-kørere. Han har også allerede været med til første træning i Valencia og blev hurtigt integreret på teamet. Med Oliver på teamet sammen med Phillip Tonn er vi godt på vej mod sæsonens setup, meddeler Team Freudenberg.

Den unge dansker, der netop har været på DMU træningslejr med de øvrige kørere i DMU’s talenttrup i Road Racing, fortæller selv:

– Jeg er superglad for nu endelig at kunne melde ud, at jeg er med på Team Freudenberg. Det har givet mig de nødvendige ressourcer for at kunne køre med i IDM igen i år, ligesom det er en fantastisk mulighed for mig at vokse som kører. Så jeg ser meget frem til 2024-sæsonen.

Læs også pressemeddelelsen fra Team Freudenberg her