Organisation

Samarbejdspartnere

Herunder finder du DMU’s nationale samt internationale samarbejdspartnere.

FIM (Fédération internationale motocycliste) er den internationale paraplyorganisation for motorcykelorganisationer. FIM, der har hovedsæde i Schweiz, beskæftiger sig hovedsagelig med styring af motorcykelsport.

Se FIM’s hjemmeside her

The Union Europèenne de Motocyclisme (nu FIM Europe) er en kontinental union (CONU), anerkendt af FIM, som grupperer nationale forbund og regionale motorcykelforeninger.

Se FIM Europes hjemmeside her

NMC’s (Nordic Motorcycle Council) mål er, at udvikle og eksponere det nordiske samarbejde indenfor motorcykelsporten samt andre områder, som FIM og FIM Europe er ansvarlige for.

DIF (Danmarks Idræts-Forbund) er paraplyorganisation for over 60 specialforbund, herunder Danmarks Motor Union.

Se DIF’s hjemmeside her

Team Danmark varetager den overordnede planlægning af eliteidrætten i Danmark.

Se Team Danmarks hjemmeside her

DMC er en landsdækkende interesseorganisation for motorcyklister, som gennem politisk arbejde, kørekurser m.m. arbejder for at sikre de bedst mulige vilkår for motorcyklister på de danske veje.

Se DMC’s hjemmeside her

Klubbens formål er bl.a. at samle alle der interesserer sig for motorcykler fabrikeret før 1940, samt at samle og restaurere motorcykler fra den tid. Et andet formål er at afholde fem veteranløb årligt, ligesom der rundt i landet holdes klubmøder og arrangeres madpakketure, hvor man dyrker det gode kammeratskab.

Se DVM’s hjemmeside her

Union Internationale Motonautique (UIM) er det internationalt styrende organ for Powerboating samt Aquabike aktiviter. Organisationen er anderkendt af den Internationale Olympiske Komité (IOC) og medlem af paraplyorganisationen for de Store Internationale Sportsorganisationer (ARISF) samt SportAccord.

Se UIM’s hjemmeside her