Pressemeddelelse: Oliver Svendsen fuldender line-up

Foto: FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki

Oliver Svendsen har skrevet kontrakt med FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki om deltagelse i IDM Supersport 300 i sæson 2022, og derved har teamet fuldendt sin line-up til IDM Supersport 300 og World Supersport 300.

17-årige Oliver er et lovende dansk motorcykel racer talent, men desværre blev hans sæson hæmmet af et voldsomt styrt, efter en ellers stærk 2021 sæsonstart i IDM Supersport 300,

Med skiftet til IDM-teamet hos FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki, håber Oliver at gentage de succeser, han havde tidligere i sin karriere og tidligere på året, da han kørte forrest i IDM Supersport 300-løbene flere gange.

– For at være ærlig, har 2021 været et hårdt år for mig. Sæsonen startede godt, og jeg viste, at jeg kan kæmpe med i toppen, men et voldsomt styrt gjorde det mentalt hårdt for mig. Du vil aldrig lykkes mere, end du fejler, så jeg vil aldrig give op, og jeg er helt sikkert på, det er den helt rigtig beslutning for min fremtidige karrierer, og jeg ser meget frem til at blive en del af et så professionelt team som FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki. Jeg vil gerne takke min familie, sponsorere, venner og alle mine følgere! Tak!, fortæller Oliver Svendsen.

– Vi er meget glade for vores 2022 line-up, og vi er også glade for at præsentere det før jul, da vi fra nu af kan fokusere fuldt ud på test, udvikling og selvfølgelig racing. Oliver har vist mange gange, at han ved, hvordan man kører hurtigt, og jeg er sikker på, at vi har det rigtige miljø og den rigtige cykel til at støtte ham på den bedste måde. Jeg ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Lad os håbe, at det bliver et godt år, både på og uden for banen. Vi ses alle sammen i 2022!, fortæller Rob Vennegoor, teamets medejer.