Referat fra SU Quad og info om fællestræning for Quad på Honda Park d. 5. juni

Her kan du læse referatet fra seneste møde i Sportsudvalg Quad – herunder også om fællestræning for quad på lørdag d. 5. juni hos Randers Motor Sport.

Referat fra SU Quad møde d. 26.05.2021

Deltagere: Flemming Kurdahl, Henrik Rasmussen. Henrik Mogensen, Patrick Kirk, Sander Christensen, Carsten Christensen, Jens.

Primært formål: orientering til A-kørerne omkring Talent & Elitetræner-situationen og input til den generelle quadsituation.

Emner, der blev vendt:

Des Nations 2021 i Frankrig, generel træning for alle, og løbsdeltagerantal.

Karsten Sølvsten har valgt at stoppe som talent- og elitetræner for Quad, hvilket gør, at den del indtil videre varetages af SU Quad.

SU Quad har valgt at indkalde nogle af vores A-kørere for at prøve at sammensætte noget fællestræning for sæsonen for alle kørere, men det bliver ikke helt efter samme koncept som de foregående år i første omgang.

Den første fællestræning kommer til at foregå på Honda Park lørdag den 5-6-2021 fra kl. 12-17, hvor der vil være mulighed for at få hjælp med træningen af nogle af vores A-kørere.

Træningen er normal træningsdag, hvor der bliver kørt sammen med 2-hjulskørere fordelt efter hvilke klasse man tilhører i fart, og så vil der være mulighed for at få rettet på forskelligt ting under og imellem træningen igennem hele dagen individuelt. Mere information kommer på dagen.

Kim og Jens vil arrangere en dag snarest i Aulum for at prøve at få arrangeret noget fællestræning igen, men vi har endnu ikke fundet en bane og dato, men mere info følger.

Keld Vigen Vestergaard Andersen har sagt ja til at være kørerrepræsentant for Quad i SU, så vi byder ham velkommen.

Da det ser ud til, at Quad of Nations bliver gennemført, mangler vi en holdleder til primært at stå for det praktiske omkring turen, men mest i dagene, hvor det står på.

Kender du en ildsjæl, som kunne tænke sig at samle holdet og hjælpe, er du velkommen til at kontakte Flemming Kurdahl på 72207260 eller mail: bilforum@bilforum.as

Indtil der er fundet en holdleder, står Flemming for at samle de kørere, som kan komme i betragtning til Quad of Nations.

Da der har været en del forvirring om, hvad der er SU Quads opgaver, henviser vi igen til www.dmusport.dk  i DMU organisation under sportsudvalg Quad. Er der spørgsmål til den del, så tøv ikke med at spørge. Send os en mail eller giv os et kald. Alle vores oplysninger er stadig at finde på www.dmusport.dk Vi svarer som regel ikke over Facebook eller andre private sider.