Rekord dansk deltagelse til SuperCross i Herning – Pressemeddelelse

Der er fart over feltet, når kørerne viser deres kunnen til Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Rekordmange danske deltagere stiller op til start, når Yamaha SuperCross & Freestyle Show endnu en gang ræser ud over rampen i Jyske Bank Boxen 31. januar-1. februar 2020.

Kombinationen af en stor interesse for motorsporten, godt talent og masser af unge vovehalse topper til dette års Yamaha SuperCross & Freestyle Show, hvor hele syv danske deltagere stiller op til start i Jyske Bank Boxen. Det er 26. gang, det store motorsportsarrangement løber af stablen, og det højeste antal danske deltagere man hidtil har kunne mønstre er fire, men det tal bliver altså næsten fordoblet i 2020.

– Det er kulminationen af ti års talentarbejde, vi oplever, og der kommer flere talenter til de næste par år. De danske kørere har været rundt i Europa for at køre til forskellige SuperCross-arrangementer og få en masse erfaring. I Herning får de hjemmebanefordel, og jeg håber, at nogle af deltagerne kan nå finalen og blande sig med de erfarne i pointgivningen. Det vil være stort, lyder det fra arrangør Lars Green fra ASP Event.

Amerikansk superstjerne og Danmarkstalent på banen

Publikum opleve de bedste kørere og verdensstjerner i et hæsblæsende løb og et spektakulært show med masser af action og vilde stunts. Amerikaneren Mike Alessi kommer til Herning, og han er ifølge Lars Green uden tvivl den største crossstjerne, der nogensinde har besøgt Yamaha SuperCross & Freestyle Show.

– Mike Alessi er et ikon inden for international motorsport, og det bliver en kæmpe oplevelse at se ham live i Jyske Bank Boxen, også for de mange inkarnerede motorsportsfans på tilskuerrækkerne. Det er et af årets højdepunkter, fortæller Lars Green.

Der bliver også mulighed for at opleve en dansk stjerne i aktion, når freestyle motocross-køreren Alex Porsing kører ind på banen. Alex Porsing blev kendt i hele Danmark, da han vandt TV 2s populære talentprogram ‘Danmark har talent’ med et halsbrækkende backflip udført med bind for øjnene. I Herning vil den lokale vovehals fra Kibæk også imponere med sine nervepirrende stunts og vilde kunnen på en motorcykel.

Igen i år kan publikum få mere benzin i blodet med et besøg på Motorshow, der afholdes i MCH Messecenter Herning lige ved siden af Jyske Bank Boxen. Her er alle de kendte motorcykelmærker, lækre biler og tilbehør samlet under et tag, og der er masser af aktiviteter for både store og små, der gerne vil have en unik og anderledes motorsportsoplevelse.

Yamaha SuperCross & Freestyle Show kan opleves i Jyske Bank Boxen 31. januar-1. februar.