Samarbejde med Ungdomsringen og DMCU i 2022

DMU har indgået samarbejdsaftaler med både Ungdomsringen og DMCU for sæsonen 2022.

Samarbejdsaftalen med Ungdomsringen er en fortsættelse af det samarbejde, der har været mellem DMU og Ungdomsringen de seneste år. Medlemmerne af de to organisationer har mulighed for deltagelse i træning og klubmesterskaber hos hinanden, i klasserne op til 125cc. Aftalen giver desuden mulighed for deltagelse i udvalgte løb efter aftale mellem organisationerne, fælles afholdelse af Åbent Hus-arrangementer, samt deltagelse i DMU’s Klubtræner 1-uddannelse for Ungdomsringens medlemmer.

I den nye samarbejdsaftale for 2022 er det præciseret, at Ungdomsringens medlemmer er dækket af Ungdomsringens forsikring, når de besøger DMU-baner sammen med en ansat pædagog fra Ungdomsringen. I så fald skal der blot fremvises træningsbevis fra Ungdomsringen. Hvis et medlem af Ungdomsringen besøger en DMU-bane på egen hånd, dvs. uden en ansat pædagog, er de ikke omfattet af Ungdomsringens forsikring. I sådanne tilfælde skal der købes DMU-klubmedlemskab og DMU licens for at deltage i træning på DMU-banen.

Samarbejdsaftalen med DMCU betyder, at der kan trænes på DMCU-baner uden DMCU-licens og på eget ansvar. Der er ligeledes mulighed for at deltage i DMCU’s åbne arrangementer, og ved køb af DMCU klubmedlemskab kan der deltages i DMCU klubmesterskaber. DMCU’s regler gælder på DMCU’s baner. DMU-licensen dækker ikke på DMCU-baner, medmindre der er tale om DMCU-baner, som er synet og godkendt af DMU.

DMCU-kørere skal tegne et klubmedlemskab i en DMU-klub for at kunne træne på DMU-baner. Der skal fremvises DMCU-licens, hvorefter DMU-klubben giver besked til DMU-kontoret om at oprette et træningsbevis på den pågældende kører i DMU’s system.

DMCU-licenser kan deltage i klubmesterskaber med DMU-klubmedlemskab, men ikke officielle DMU løb.