Sara Andensen i ny kampagnevideo

Sara Andersen giver den gas i ny kampagnevideo sammen med OnePlus og fortæller om at nå sit mål om VM-guld

21-årige Sara Andersen er en af verdens absolut bedste motocross-kørere. Hun er født og opvokset i Ryslinge på Fyn og startede sin karriere, da hun som kun treårig fik sin første crosser.

Hun har siden vundet flere titler i Motorcross, EM tre gange og DM fem gange, og har i dag kursen sat mod verdensmesterskaberne.

– Jeg er superglad for at kunne arbejde sammen med et brand, der passer så godt til mig og min mentalitet. Ligesom hos OnePlus er Never Settle et mantra, jeg selv har brugt gennem hele min karriere. Jeg vil hele tiden udvikle mig, blive bedre og sætte nye mål, og når jeg en dag vinder VM, så er mit mål at vinde VM igen, siger Sara Andersen.