Tørring MX med 3 kørere til Supercross

Se video med Adrien Escoffi

Igen i år vil Tørring MX være til Supercross & Freestyleshow i Herning, og i år bliver det med tre spændende kørere under teltdugen – heriblandt en tidligere vinder i Herning.

For det trofaste publikum vil Florent Richier utvivlsomt være den mest kendte kører hos Tørring MX, da Richier har været King of Herning hele fem gange, og bare altid gør en god figur når han er i Danmark. Florent Richier har før været under teltdugen hos Tørring MX, og præcis lige som de forgående år, er det en potentiel vinder, som det danske team har med sig.

Men det stopper ikke der, for Florent Richier får selskab af en anden franskmand, i form Adrien Escoffier, som også er en rigtig interessant kører. Adrien vandt SX2 klassen i det franske supercross mesterskab i 2018, og det siger en del, for lige præcis Frankrig er et af de lande, der har en meget høj standart af supercross-kørere.

Sidste kører, der stiller op for Tørring MX, er danske Frederik Højris, som allerede er præsenteret blandt de danskere, der kommer til start i år.