Priser for licenser i Trial

Her finder du oversigter over de forskellige licenstyper med priser i trial.

Vær opmærksom på, at licenspriserne i de forskellige aldersklasser fastsættes ud fra kørerens fødselsår. Det vil sige, at en kører allerede fra 1. januar anses for at have den alder, som vedkommende fylder i løbet af året – om det så er i januar eller december måned, at køreren har fødselsdag.

Når du er meldt ind i en klub, kan du købe et kører-licens i DMU’s medlemssystem. Her logger du ind med dit licens-nummer og kodeord, som din klub har hjulpet dig med at oprette, og køber det rigtige licens under fanebladet Licensbestilling.

Hos DMU betaler du kun for dit dyreste licens. Det vil sige, at du sagtens kan købe flere licenser i løbet af en sæson uden de store omkostninger. Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app. Hvis man ønsker at få printet og tilsendt et plastik licenskort er der et gebyr på 200 kr.

Mangler du dit licens? – læs mere her

Indslusningslicens:

For nye kørere samt kørere, der ikke har haft licens i DMU i minimum 3 år. Licensen gælder til træning og løb på DMU’s godkendte baner.

Har man købt indslusningslicens efter 1. august i det indeværende år, er det muligt at købe en indslusningslicens igen for hele det efterfølgende år.

Licenspris:

300,00 kr.

Kørerlicens:

Kørere må deltage i træning og konkurrencer afholdt af DMU, samt internationale løb i FIM’s åbne løbskalender.

Priser:

500,00 kr. (3-12 år)

750,00 kr. (13-17 år)

1200,00 kr. (+18 år)

Licens til el-sport

For alle klasser hvis man kører på en el-trialcykel.

Licenspris:

1200,00 kr.

Læs nyheden her om ændring af licenspris fra 2023