Vigtige VM-point på spil i England

Foto: SportXpress

Tredjesidste afdeling af VM i speedway køres på lørdag i engelske Cardiff, hvor Leon Madsen har en af de sidste chancer for at komme tættere på en medalje i år.

Vi nærmer os afslutningen på en knap så spændende VM-sæson, som vi ellers har været vant til set med danske briller.

Alle danske kørere i Grandprixet har kæmpet med deres opsætning i sæsonen, og resultaterne har været svingende. Dertil er Anders Thomsen meldt ude til afdelingen på lørdag grundet skade.

Leon Madsen, der plejer at kæmpe i toppen af VM-feltet, er stadig Danmarks bedste chance for en VM-medalje. Danskeren ligger i øjeblikket på en syvendeplads, hvor pointene i den samlede stilling stadig ligger tæt blandt kørerne op til tredjepladsen.

Der er kun 12 point op til tredjepladsen for Leon Madsen, og kørerne foran ham i stillingen har ligeledes haft en ustabil sæson med blandede resultater, som kan blive en fordel for danskeren.

Så det er stadig muligt for Leon at bringe sig selv i spil til en bronzemedalje, hvis han kan hente topplaceringer i de tre resterende afdelinger af Grandprixet i år.

Du kan opleve alle afdelinger af SGP på Discovery+ eller på TV på 6’eren (eller af og til Canal 9)

Kom med til SGP i Vojens

Oplev både de danske og internationale topkørere i speedway, når det individuelle VM kommer til Vojens Speedway Center lørdag d. 16. september.

Og fredag d. 15. september skydes speedwayfesten i gang i Vojens, når den sidste og afgørende afdeling af U21 VM (SGP2) afholdes.

Billetter og info kan findes her.