YDS CUP fik fint besøg fra “PMK”

I DMU er vi stor fan af Pigen Med Kameraet, der drager ud og beretter fra alle slags motorløb, både herhjemme og i udlandet. I søndags kunne man finde Pigen til YDS CUP 250cc ved Grindsted Speedway, hvor man kunne få sig en god gang underholdning i speedwayens tegn.

Solen begyndte at skinne på banen efter en lidt grå start på dagen og enkelte dryp. Gråvejrs-stemning var der dog intet af hos de fremmødte Paraply Piger fra Holsted Speedway Klub og de frivillige Officials, der sørgede for god stemning og et velafholdt løb.

Kørerne oplevede også en del vanskeligheder med banen, da den allerede var våd fra regn natten inden. Men de seje speedway-kørere lod sig ikke påvirke alt for meget, og alle kæmpede bravt på dagen for at levere et spændende løb med masser af underholdning til publikummet.

Netop af denne grund, skriver Pigen, kan speedway-løbene i de mindre klasser faktisk levere mindst lige så meget – hvis ikke mere – drama og action som SGP-løbene, fordi der er mindst lige så meget indlevelse her hos både kørere og publikum. Og her i Grindsted var løbet endda gratis for tilskuerne.

Samtidig får man også mulighed for at se de kommende nye speedway-stjerner, inden de sætter sig op 500cc cyklerne. Så vi kan kun tilslutte os Pigen Med Kameraets konklusion: ”Alt i alt en fed dag i speedwayens tegn tilført en fantastisk stemning – Speedway skal ses live”.


Du kan se alle billeder fra dagen, se resultaterne og læse hele
 Pigen Med kameraets beretning her.