Speedwaylandsholdene for 2021 er udtaget

Landsholdene for den kommende sæson er udtaget og 2021 tegner til at blive et rigtig spændende år med Leon Madsen, som har planer om at vende tilbage til den absolutte verdenstop – og Anders Thomsen, der vil gøre alt for at bevise, at wild-cardet fra FIM/løbspromoter ikke har været en fejl.

For første gang nogensinde lykkedes det Danmark at vinde en SON-medalje i 2020, hvilket giver blod på tanden for at komme øverst på præmieskamlen i 2021. 

– Nicolai Klindt er blevet udtaget til A-truppen. Nicolai er stabil med et højt topniveau og fortjener en chance efter flere gode sæsoner. Til gengæld er der et farvel til Mikkel Bech Jensen, der her i vinter har besluttet at stoppe sin karriere.  En stor tak til Mikkel for samarbejdet og ikke mindst held og lykke med livet efter speedwayen, udtaler landstræner Hans Nielsen. 

2021 byder også på en nyskabelse. For første gang nogensinde skal der køres om et EM for U23 hold. Det betyder imidlertid, at U21holdet besættes af nye kørere og at nogle af vores største talenter, der er blevet for gamle til at køre U21, får mulighed for at køre om et internationalt mesterskab. Det er spændende navne som Patrick Hansen og Jonas Jeppesen. 

– Generelt skal det nævnes, at vores talentmasse ser ultra lovende ud, og det bliver rigtig spændende at følge de unge talenter i de kommende år. Fremtiden ser rigtig lys udslutter Hans Nielsen.

Trupperne

A Landsholdstrup
Leon Madsen
Anders Thomsen
Mikkel Michelsen
Niels Kristian Iversen
Michael Jepsen Jensen
Nicolai Klindt
Rasmus Jensen
Frederik Jakobsen
Andreas Lyager 

U23 Trup
Jonas Jeppesen
Matias Nielsen
Patrick Hansen
Jason Jørgensen 

U21 Trup
Mads Hansen
Jonas Seifert 
Tim Sørensen
Jonas Knudsen 
Emil Pørtner 

U19 Trup
Esben Hjerrild
Benjamin Basso
Emil Breum
Chris Wænnerstrøm
Jesper Knudsen
Silas Hoegh
Rasmus Pedersen
Villiam Drejer  

250cc Trup
Nicklas Aagaard
Victor Nielsen
Oscar Grøndahl
Bastian Pedersen  
Pelle Brødbæk
Villads Nagel
Sebastian Mayland
Anton Thomsen
Håkon Lerche
Niklas Jacobsen
Victor Sundbøl 
Emil Eis   

85cc Trup
Mikkel Andersen
Dimitri Buch
Jakob Jensen 
Andreas Olsen 
Patrick Kruse
Philip Conrad Ekfeldt
Jacob Bølcho
Villads Pedersen