Til Motocross
Til forside

Nyt fra Kids Cup!

DMU Yamaha Kids Cup har været et smut forbi Fjerritslev i weekenden – Starkærbanen hos Han Herred Motor Klub lagde microbane til 4 afdeling af dette års DMU Yamaha Kids Cup..

Resultatet af den afdeling, rykkede ikke væsentligt rundt på placeringerne i den samlede stilling, Melby havde dog “glemt” at sende mandskab til det Nordvestlige Jylland, hvilket fik den konsekvens at Melby og Herning byttede plads i toppen af den samlede stilling..

Børkop og Morsø byttede ligeledes plads, denne rundes højdespringer blev dog Aalborg, der qva god kørsel hos talenterne resulterede i et hop fra 12 til 8 pladsen..

Brob er stukket af, og har over 1000 point ned til nr. 2 på listen, Vestsjællands Microcross fra Høng.. Vi tænker at antallet af tilmeldte medlemmer fra klubber der gerne vil presse Broby lidt skal hæves lidt til de sidste 4 afdelinger..

Hele 19 klubber og deres micromedlemmer havde fundet vej til Fjerritslev, og blandt de klubber havde Lunderbjerg og Møldrup sendt deres Micromedlemmer adsted for første gang i dette års udgave af Kids Cup..

Nu holdes der sommerferie – de første 4 afdelinger inkl. ATK er afviklet, på den anden side af, en forhåbentlig skøn sommerferie, venter de sidste 4 afdelinger..

Vi lægger ud med 5 afdeling på Andkærbanen hos Børkop Motorsport søndag d.11 august – husk at få meldt til, link hertil: https://loebskalender.dmusport.dk/loeb/6485

Skulle man kede sig lidt, så afvikles 4 afdeling af DM-A og Mini 85 Open d.7 juli på Korskrobanen ved Esbjerg – det kunne da være en lækker start på sommerferien med en tur hertil.. http://dmmotocross.dk/

Rigtig god sommerferie til alle..