Halv pris på licens fra 1. august

Sæsonen nærmer sig halvejen – og som hvert år halverer vi licenspriserne fra 1. august. 

Mange af DMU’s klubber halverer også deres priser på medlemskaber fra 1. august, så det er godt tidspunkt, hvis du vil prøve sporten af og lære din lokale klub at kende.

Man kan fortsat købe indslusningslicens, hvis man er ny i sporten eller hvis man ikke har haft DMU-licens i +3 år.

Køber man indslusningslicens i 2023 fra 1. august, kan man købe indslusningslicens igen fra 1. januar for hele 2024.

Køb licens og medlemskab

Husk at du først skal købe et gyldigt klubmedlemskab, inden du kan købe et kørerlicens.

Du kan købe klubmedlemskab i mange af DMU’s klubber her: https://shop.dmusport.dk/

Hvis din klub ikke er med på listen på onlineportalen, skal du tage kontakt til din klub for at købe medlemskab.

Med et gyldigt medlemskab kan du nu købe et kørerlicens via DMU’s medlemssystem under Licensbestillinghttps://fs.dmusport.dk/log-ind

DMU’s app

Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app. Vær opmærksom på, at du skal have et aktivt medlemskab i en DMU klub for at kunne logge på appen. Læs en guide her, hvordan du kommer i gang med DMU’s app.

Dertil kan man, allerede inden man køber sin licens, tage og bestå sikkerhedstesten via “mine kurser” i appen. Sikkerhedstesten fungerer generelt bedst på telefonen i selve appen eller via en computer, hvis man tilgår kurset via et link.

Ved løb og træning i Danmark er det også muligt at fremvise din licenskvittering, som du modtager på mail efter købet. Vær opmærksom på, om du har oprettet den rigtige mailadresse i dine stamdata i DMU’s medlemssystem.

Hvis man ønsker at få printet og tilsendt et plastik licenskort er der et gebyr på 200 kr. Kontakt dmu@dmusport.dk og oplys dit licensnummer i mailen.

Læs mere om medlemskab og licens her