Bjarne P glæder sig vildt til Final Lap – pressemeddelelse

Når Bjarne Pedersen den 24. september indtager Granly Speedway Arena til sit afskedsløb, bliver det et farvel til de danske baner efter 32 sæsoner. Derfor bliver det både en vemodig og særlig dag for kaptajnen fra Esbjerg Vikings.

Der er ikke lang tid til, at det danske speedwaypublikum for sidste gang kan se legendariske Bjarne Pedersen i aktion, og selv hos en bundrutineret kører er følelserne begyndt at melde sig.

– Jeg glæder mig helt vildt, og jeg tror, at det bliver en fantastisk dag, men det er da også vemodigt. Jeg er imponeret over den kæmpe opbakning, som jeg har fået fra klubben og alle de frivillige, så det kan man da godt få en klump i halsen over. Det er et kapitel på 32 sæsoner, jeg skal lukke lige om lidt, så jeg er sikker på, at jeg kommer til at vågne et par gange om natten mellem torsdag og fredag, lyder det med et lille grin fra Bjarne Pedersen, som håber, at rigtigt mange speedwayfans finder vej til Granly Speedway Arena.

– Der er stor opbakning fra både mine egne sponsorer og fra klubbens sponsorer, så det tegner lovende, og jeg er også virkeligt stolt af det felt, som vi kan præsentere. Alle kørere har bare sagt ja med det samme, og det er en stor del af den danske elite, ligesom Peter Ljung, David Bellego og Jason Crump, der tager turen lidt længere væk fra. Det bliver da også specielt for folk at se Jason Crump på en dansk bane igen, og så er jeg glad for, at Matias Nielsen, Esben Hjerrild og Emil Breum, som jeg har kørt på hold med i år i 1. Division også er med. Jeg glæder mig til at køre Final Lap med alle de her gutter, konstaterer Bjarne Pedersen, inden han for sidste gang ruller ind på Granly Speedway Arena.

Der kan købes billetter til Final Lap på ticketmaster.dk samt i indgangen på Granly Speedway Arena. Løbet starter den 24. september klokken 18.00.