Bjerregaard til start ved SuperCross Herning

Nichlas Bjerregaard kommer til at holde bag bommen når det næste SuperCross Herning løber af stablen den 31. januar og 1. februar i Jyske Bank Boxen. Dermed er han ikke bare den første dansker, men den første kører overhovedet, der er bekræftet til det stjernespækkede løb.

Bjerregaard har allerede været ude og køre Supercross i denne SX sæson, og den hurtige dansker føler sig klar til Boxen.

Jeg har været i Finland og køre, hvor jeg kom direkte i finalen om fredagen. Der væltede jeg desværre i starten sammen med nogle andre. Om lørdagen var jeg lidt forslået, men var alligevel kun en placering fra at komme i finalen. Hvis jeg kan gøre noget lignende i Herning, så vil jeg være yderst tilfreds – selvfølgelig minus styrtet, griner Bjerregaard.

Nichlas Bjerregaard har været blandt de dominerende kørere i dansk motocross i mange år, og der er ingen tvivl om, at Bjerregaard bliver en fan-favorit i Jyske Bank Boxen. Han glæder sig i hvert fald til oplevelsen.

– Jeg glæder mig helt vildt til at køre foran de mange publikummer i Boxen. Det bliver en fed oplevelse, og det er en af de ting, jeg mangler at køre i dansk motocross. Jeg har været til Supercross i Herning hvert år, og de sidste tre år har jeg stået og ærgret mig over, at jeg ikke kørte, siger Nichlas Bjerregaard.