Broby Moto Cross Klub vinder DMU Yamaha Kids Cup 2023

I weekenden fik vi afsluttet dette års DMU Yamaha Kids Cup med en fantastisk finale i Uhre med Herning Motocross som arrangør.

Efter 6 afdelinger spredt godt ud over landet, Morsø, Børkop, Melby, Hedeland, Høng og til sidst Herning, kunne der i søndags kåres en samlet vinder af DMU Yamaha Kids Cup 2023.
Broby Moto Cross Klub løb med titlen og den eftertragtede vandrepokal, samt et unikt minde om den samlede sejr. Med 3234 indsamlede point til klubkassen, var de 1129 point foran dette års nr. 2, Vestsjællands Microcrossklub der samlede 2105 ind til deres klub.
Til det sidste var der spænding om udfaldet til 3. pladsen, og den endte med at gå til Melby Micro Cross Club (FAM/MMCC), der i en slutspurt på dagen skubbede Ballerup Skovlunde Motocross Klub ned på en 4. plads. Inden dagens finale førte Ballerup med 72 point til Melby, men det vendte Melby op og ned på i løbet af dagen, således endte det med 1697 indsamlede point til Melby, og 1634 point til Ballerup, en forskel på kun 63 point i Melbys favør.
Hele vejen ned igennem, blev der også forskudt lidt i placeringerne i årets endelige Kids Cup stilling, men fælles for alle de 105 deltagere fordelt på 18 deltagende klubber til søndagens finale er uden tvivl, at de kom for at skabe en fælles klubånd med rammen om det sociale, leg og inspiration, og opbakning til hinanden.
Den endelige stilling i DMU Yamaha Kids Cup kan ses her.