Dansk EM-opgør i 2023

Foto: SportXpress

Den sidste afdeling af EM i speedway køres i morgen i tjekkiske Pardubice, hvor sidste års guldvinder, Leon Madsen, og sidste års bronzevinder Mikkel Michelsen kæmper om guldet.

Mikkel Michelsen og Leon Madsen har de seneste år skiftevis kæmpet om guldet ved EM i speedway. I år er ingen undtagelse, hvor Leon Madsen i starten af sæsonen lagde sig i spidsen, men efterfølgende blev overhalet af landsmanden Mikkel Michelsen i den samlede stilling.

Der er altså lagt op til en spændende finale i morgen mellem de to danske EM-rivaler, hvor fjerde og sidste afdeling køres i tjekkiske Pardubice.

Mikkel Michelsen har fortsat et godt pointforspring og virker som den oplagde EM-vinder i år, mens polske Janusz Kołodziej på den samlede tredjeplads er lige hælene på Leon Madsen på andenpladsen.

Det sætter ekstra pres på Leon Madsen, der ikke har råd til at begå mange fejl, hvis han skal have nogle forhåbninger om at genvinde guldet i år eller holde fast i sølvet.

Så under alle omstændigheder kommer begge danskere til at kæmpe benhårdt for medaljerne med stor sandsynlighed for, at Danmark igen i år kan hente to EM-medaljer i speedway.

Se EM-finalen på SpeedwayLigaenPlay

EM i speedways sidste afdeling køres i morgen i Pardubice og kan streames på den danske speedwayligas hjemmeside som pay per view fra kl. 18.50.

Løbet koster 79 kroner og det er ikke et krav, at du er/bliver abonnent. Men du skal oprette en bruger på platformen for at se løbet.

Løbet vises med engelsk kommentering.