DM-afgørelse i højt humør

Sidste afdeling af DM i Trial blev afholdt i weekenden – en bane uden de store forhindringer, men bestemt en hyggelig dag for kørerne.

Pigen Med Kameraet var afsted til DM-finalen i Trial og har lavet en længere reportage med et fint billedgalleri, der kan findes her.

Man var heldig med vejret og havde solskin det meste af tiden med en god vind – en næsten perfekt kombination for mange kørere til dagens svære løb.

Det var ti sektioner, der bød DM-deltagerne velkommen og som skulle forceres fire gange af de mange kørere i kampen om at fastholde deres placering eller i forsøget på at forbedre den.

Trods den intense kamp om de sidste og måske afgørende point, så kunne man som altid se det høje humør og de brede smil, som man så ofte ser blandt trialkørerne. Ikke mindst også fra de mange officials, der stod ved sektionerne og lige gjorde deltagerne opmærksomme på, om sporene var glatte eller løse – et fantastisk eksempel på godt sportsligt samarbejde.

Endnu engang havde vi også glæden af se deltagere, som vi normalt finder til enduro-løbene – som igen bekræfter, at man får rigtigt meget med sig fra de to individuelle grene, som man kan tage med sig over i dem begge.

Lige efter stævnet blev danmarksmestrene kåret i bedste stil med både champagne, klapsalver, pokaler og flotte kranse. De samlede stillinger kan findes her.

Men vi er ikke helt færdige med DM-sæsonen endnu, og man kan godt glæde sig til næste trialstævne i form af Ungdoms DM den 26. oktober.