Dramatisk aften i Manchester for U21 landsholdet

Det danske U21 landshold kæmpede en brav kamp om pointene i Manchester. Selvom vi kan være stolte af vores speedway-drenge og deres bronzemedalje, så var skuffelsen alligevel til at mærke hos dem efter løbet, der var præget af drama og uheldige afgørelser.

Der er ingen tvivl om, at U21-truppen havde evnerne til køre VM-guldet hjem til Danmark i fredags. Men med sådan et stærkt felt til årets VM, var det marginalerne, der afgjorde pointfordelingen.

Danskerne havde desværre ikke den bedste aften med en række dårligere starter, selvom de fint kunne holde farten i cyklerne. Igennem hele aftenen blev der arbejdet på at løse danskernes start-problemer, og alle kørere gav 110% i deres heats med en enorm kampgejst.

VM-finalen var selvfølgelig heller ikke uden drama, og med et par fordelagtige kendelser hist og her, diskuterede både Danmark, Polen og Australien med dommeren i løbet af aftenen.

Stemningen hos danskerne blev derfor heller ikke mindre intens af, at hjemmeholdet fra England kunne tage sølvet lige foran Danmark med kun to point.

Viljen fejlede bestemt ikke noget hos U21 landsholdet. Og de viste på aftenen, at selv når heldet slipper op, så har danskerne stadig niveauet til at komme på podiet.

Næste gang venter EM-finalen i U21 for hold i Frankrig, hvor truppen igen får muligheden for at vise deres fighterånd.