Finalefelt klar til DM finalen i Holsted, Kr. Himmelfartsdag

Torsdag aften blev der kørt DM semifinale i Brovst og resultaterne magede det således, at følgende kørere er klar til DM-finalen, som køres om aftenen i Holsted Kr. Himmelfartsdag.


Finalefelt:

Nicolai Klindt, Outrup
Frederik Jakobsen, Fjelsted
Claus Vissing, Grindsted
Nikolaj Busk Jakobsen, Silkeborg
Niels Kristian Iversen, Esbjerg
Rene Bach, Esbjerg
Nicki Pedersen, Holsted
Bjarne Pedersen, Esbjerg
Mikkel Bech Jensen, Glumsø
Rasmus Jensen, Holsted
Mikkel Michelsen, Slangerup
Peter Kildemand, Fjelsted (Wild Card)
Jonas Jeppesen, Holsted
Michael Jepsen Jensen, Outrup
Sam Jensen, Holsted
Kenneth Bjerre, Holsted 

Reserver:

Mads Korneliussen, Outrup
Jonas Seifert, Slangerup

DM-finalen bliver kørt uden landsholdskøreren Anders Thomsen. En aflyst match i Polen og den første semifinale i Brovst har i år betydet datosammenfald med udenlandske ligaer, hvor han også har forpligtet sig til at køre.

Peter Kildemand har været i samme situation som Anders Thomsen, men efter Sportskommission Speedways vurdering blev der foretaget en lodtrækning, hvor begge kørere deltog, og her blev Peter tildelt det Wild Card, som Sportskommissionen kan tildele i samarbejde med landstræneren.

Det er meget beklageligt, at vi har kørere, som grundet omstændighederne, ikke kan deltage i DM-finalen, men vi har forholdt os til reglementet.

Sportskommission Speedway ser alvorligt på sagen og vil fremadrettet arbejde med flere løsninger, så lignende episoder ikke gentager sig.

Leon Madsen har meldt afbud til DM, der ikke ser sig i stand til at nå træningen inden det kommende Grand Prix i Krsko.

Trods udfaldet, så er startfeltet stadig stærkt med mange dygtige danske kørere. Dertil er alle ligaklubber repræsenteret, så man kan se frem til en spændende finale på Moldow Speedway Arena.