Fornyede samarbejdsaftaler for 2024 med Ungdomsringen og DMCU

Der er indgået fornyede samarbejdaftaler for 2024 med både Ungdomsringen og DMCU.

De to samarbejdsaftaler kan findes her:

DMU-Ungdomsringen samarbejdsaftale 2024

DMU-DMCU samarbejdsaftale 2024

Om aftalen med Ungdomsringen

Samarbejdsaftalen med Ungdomsringen betyder, at medlemmerne af de to organisationer har mulighed for deltagelse i træning hos hinanden i klasserne op til 125cc. Aftalen giver desuden mulighed for deltagelse i klubmesterskaber efter aftale med den arrangerende klub, fælles afholdelse af Åbent Hus-arrangementer, samt deltagelse i DMU’s Klubtræner 1-uddannelse for Ungdomsringens medlemmer.

I samarbejdsaftalen fremgår det, at hvis man som elev under Ungdomsringen vil træne på en DMU-bane, har man en træningsansvarlig fra en klub under Ungdomsringen med (dokumentation skal kunne fremvises), og samtidig har eleven et træningsbevis fra Ungdomsringen med.

Hvis man som elev under Ungdomsringen vil træne på en DMU-bane på egen hånd, dvs. uden at have en træningsansvarlig (jf. ovenstående definition) med, så skal man have et medlemskab i en DMU-klub og en DMU indslusningslicens eller en alm. DMU kørerlicens.

Om aftalen med DMCU

Samarbejdsaftalen med DMCU betyder, at DMCU-kørere kan træne og køre klubmesterskaber på DMU-baner med DMCU-licens, hvis de tegner et medlemskab i en DMU-klub. Den pågældende kører skal fremvise sin DMCU-licens til DMU-klubben, hvorefter klubben giver besked til DMU’s kontor for at få køreren registreret i DMU’s system med et DMCU-træningsbevis.

Man er som kører ikke dækket af DMU’s forsikring uden en DMU-licens, så en DMCU-kører, der træner på en DMU-bane med sin DMCU-licens, er ikke forsikringsdækket gennem DMU.

DMU-kørere kan træne på DMCU-baner på eget ansvar, men er ikke forsikringsdækkede gennem DMU, medmindre DMCU-banen er synet og godkendt af DMU banesyn.