Frederik Eskildsen til Team Specialmontering

 

Tirsdag fylder Frederik Eskildsen 15 år, og som en lidt tidlig fødselsdagsgave kunne den unge kører fejre, at han har sikret sig en aftale med Team Specialmontering.

– I 2020 skal jeg køre for Team specialmontering, som jeg er rigtig glad for, fordi teamet er et seriøst og målrettet team, som er villig til at hjælpe folk med deres mål. Jeg har allerede været i Herning sammen med Nikolaj Larsen og Jim Bødker i weekenden, for at få prøvet den nye crosser, som kører helt perfekt, siger Frederik.

Frederik Eskildsen skal i 2020 køre B 125cc klassen, der er support-klasse til DM-A, og han har målsætningen for sæsonen klar.

– Mit mål for næste sæson er top 5 i 125 klassen, som jeg tror på er muligt med hjælp af mit team, som altid er på pletten til at hjælpe.

Foruden sin deltagelse i B 125cc klassen, er planen også at køre ADAC, Nord tysk mesterskab, 125 b i DMCU og måske nogle hollandske mesterskaber.

– Jeg glæder mig helt vildt til et fedt år sammen med Team Specialmontering, alle menneskerne bag det og EasyMX. Vi ses i 2020, slutter Frederik.

Vi glæder os rigtigt meget til at få Frederik med om bord. Han arbejder hårdt for tingene, og vi tror, at han kan udvikle sig rigtigt godt i fremtiden. Frederik har allerede været ude og køre på sin nye Yamaha, og det ser ud til, at han er glad for den, siger teamchef Thomas Withen.