Kaalund til SuperCross Herning

Kenneth Kaalund bekræftes til Supercross i Jyske Bank Boxen den 31. januar / 1. februar, og han er dermed den anden dansker der – ved siden af hans Yamaha team makker Nichlas Bjerregaard – kan skrives på startlisten til 2020 udgaven af det prestigefyldte løb.

Kaalund har aldrig tidligere deltaget i Herning Supercross, men var på startlisten sidste vinter, indtil han brækkede en ankel og hæl, så han måtte nøjes med at give et ærgerligt interview fra ryttergården.

Jeg glæder mig faktisk mere end sidste år. Jeg har været bitter over den mistede mulighed lige siden, så nu har jeg glædet mig et helt år til at skulle køre i Boxen. Jeg skal køre på min Yamaha 250, så jeg er klar over, at jeg skal have albuerne lidt længer ude og køre mere aggressivt når jeg skal op imod de tunge drenge på 450 maskiner, siger Kenneth Kaalund.

Kaalund har allerede kørt supercross i Finland og Holland, så han har kørt sig ind på de små tekniske indendørs-baner. Meldingen fra Kaalund er også, at han har det sjovt og føler sig mere tilpas med supercross denne vinter.

Det bliver en stor oplevelse at køre supercross i Herning. Jeg kommer for at gøre det bedst muligt, og for at give publikum nogle røde hvide farver at heppe på, så jeg håber jeg kommer til at kunne høre de mange danske publikummer i Boxen, slutter Kaalund med en opfordring til det altid feststemte publikum.