Granly Gruppen i historisk aftale med Esbjerg Vikings – pressemeddelelse

De næste tre år har Esbjerg Vikings fortsat hjemmebane på Granly Speedway Arena. Det sker efter forlængelse af sponsoraftalen, der er den største nogensinde for Esbjerg Vikings.

Du skal ikke have set ret meget elitesport i det vestjyske, før du har set budskabet om, at Granly Gruppen A/S støtter sporten i Esbjerg, og det gælder også indenfor speedway. Derfor kommer de forsvarende sølvvindere i landets bedste række, Esbjerg Vikings, også fortsat til at have hjemmebane på Granly Speedway Arena i de næste tre sæsoner, og det har stor betydning for fortsat udvikling.

– Vi har store ambitioner hos Esbjerg Vikings, og derfor er det vigtigt med et stærkt fundament. Granly Gruppen har været helt afgørende for, at vi har været i stand til at vende tilbage til toppen af dansk speedway, og nu har vi muligheden for sammen at bygge videre på tingene. Det er en historisk stor aftale for Esbjerg Vikings, og det giver kontinuitet og stabilitet til at skabe fremdrift. Vi skal fortsat være med, hvor det er sjovt, men vi har også ambitioner om at udvikle vores faciliteter, så vi kan tiltrække flere tilskuere og større løb. Med den stærke opbakning, som vi mærker fra Granly Gruppen A/S og mange andre samarbejdspartnere, så giver det tro på fremtiden, selvom vi har været igennem en speciel periode uden løb. Nu ser vi frem til, at vi senere på foråret forhåbentligt kan vende stærkt tilbage til Granly Speedway Arena, siger direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, der ikke er den eneste, som glæder sig til igen at se kørerne i aktion.

– Vi har set den store indsats, der bliver gjort hos Esbjerg Vikings for at skabe resultater og udvikling, og det vil vi meget gerne bakke op hos Granly Gruppen A/S. Derfor har vi valgt ikke bare at fastholde, men også udvide vores aftale, som nu også løber frem til udgangen af 2023. Vi tror på, at der er flere gode resultater i vente for holdkaptajn Bjarne Pedersen, Niels-Kristian Iversen og de andre gode vikinger, og samtidig sker der en masse spændende ting udenfor banen. Der bliver tænkt langsigtet, og vi tror på, at vi sammen med andre lokale virksomheder og Esbjerg Kommune kan være med til at tiltrække nogle rigtigt spændende løb til Granly Speedway Arena. Derfor ser vi frem til at fortsætte det gode samarbejde de næste tre år, og så ser vi frem til, at Esbjerg Vikings igen giver den gas hjemme på Granly Speedway Arena, lyder det afslutningsvis fra bestyrelsesmedlem hos Granly Gruppen A/S, Kjeld Vogt, der sammen med den øvrige topledelse fra Granly Gruppen A/S blev foreviget sammen med holdkaptajn fra Esbjerg Vikings, Bjarne Pedersen, under coronasikrede forhold.