Guld til Team Specialmonterings Glen Meier

Glen Meier sikrede sig den røde frontnummerplade ved DM på hans hjemmebane i foråret, og har derefter haft den monteret solidt på hans Yamaha fra Team Specialmontering, indtil han i søndags også sikrede sig titlen som dansk mester i MX2 klassen.

Efter årets fjerde afdeling havde Glen Meier et forspring på hele 50 point, men det blev lidt unødvendigt tæt da heldet ikke tilsmilede Glen ved de to sidste afdelinger, og han tilmed måtte i jorden to gange på finaledagen.

– I første heat kommer jeg ikke så godt fra start, og mens jeg kæmper mig op vælter jeg og bøjer både styr og greb. Det var ikke det nemmeste at køre videre med, og jeg overvejede at køre i pit, men tænkte det ville tage for lang tid. I andet heat kom jeg bedre fra start, men da jeg ligger nr. 4 vælter de to foran mig, og jeg ryger med ned, så jeg ligger 6-7 stykker. Heldigvis er jeg hurtigt oppe, og kører mig op som nr. 3 i mål. Alt i alt var det en fed weekend fordi jeg vandt DM. Det kunne jeg ikke have gjort uden Team Specialmontering, mine egne sponsorer, venner og familie bag mig, så et kæmpe tak til dem der har hjulpet, siger Glen Meier.

Team Specialmonterings teamchef Thomas Withen var ligeledes godt tilfreds med den guldmedalje og laurbærkrans Glen Meier fik hængt om halsen til DM finalen i søndags.

– De fleste ved at Glen er i stand til at køre rigtigt stærkt, og det har han fået sat rigtigt godt sammen, så den her DM titel er virkelig fortjent. Sammen med teamets sponsorer har vi gjort alt hvad vi kunne for at give ham det bedste grej, og vi er ret godt tilfredse med de Yamahaer vi har hentet hos EasyMX. Mikael Andersen fra MA Engines har ramt spot on med opsætningen, og til finalen havde han lavet Glens motorcykel præcist som vi vil have cyklerne i 2020. Vi er rigtigt stolte af det samarbejde vi har med alle vores partnere – lige fra dem der er direkte involveret i grejet til Ejner Hessel der fragter os rundt osv. – Når Glen så formår at omdanne det til en DM titel, giver det den helt rigtige team-følelse, og det tillader vi os at være stolte af på alle vores samarbejdspartneres vegne, siger Thomas Withen.