Til Speedway
Til forside

Hans Andersen bliver ny assisterende landstræner på speedway-landsholdet

Hans Andersen har takket ja til rollen som assisterende landstræner på det danske speedway-landshold, og tiltræder stillingen fra dags dato.

Danmarks Motor Union er begejstret over at annoncere udnævnelsen af Hans Andersen som den nye assisterende landstræner for det danske speedwaylandshold. Hans Andersen skal agere sparringspartner og højre hånd for landstræner Nicki Pedersen. Med en imponerende karriere bag sig som en af de mest succesfulde danske speedwaykørere nogensinde, bringer Hans Andersen en unik ekspertise og erfaring til rollen som assisterende landstræner. Sportschef hos DMU, Søren Andersen, udtaler om ansættelsen:

”Vi er yderst tilfredse med at Hans har takket ja til jobbet som assisterende landstræner. Hans har en lang og glorværdig karriere bag sig. Samtidig med at han er yderst kompetent, er Hans højt respekteret hos de kørere han skal arbejde med og generelt i speedway-verden. Det gælder både nationalt og internationalt. Det er glædeligt, når vores dygtige kørere vil hjælpe den næste generation af kørere med at dygtiggøre sig – vi glæder os til at Hans skal repræsentere DMU og Danmark i ryttergårde rundt omkring i Europa.”

Hans Andersen, der selv har repræsenteret Danmark på den internationale speedwayscene i årevis og vundet adskillige mesterskaber, inklusive Grand Prix-sejre, er klar til at dele sin viden med det danske landshold. Hans engagement i sporten og dybe forståelse for dens krav og taktikker giver ham en enestående mulighed for at guide det danske hold til endnu større succes på den globale scene.

“Det er en ære at blive udnævnt som træner for det danske speedway-landshold,” udtaler Hans Andersen. “Jeg glæder mig enormt til af komme i marken med drengene, og guide dem på bedst mulige vis. Jeg finder en kæmpe motivation i selv (sammen med Nicki) at have hentet VM-guld til Danmark som aktiv, hvor målet nu også er at hente guld hjem, bare fra den anden side af stakittet. Det bliver virkelig fedt og jeg føler det er noget af et “Dream Team” vi her har samlet.

Hans Andersens udnævnelse markerer en spændende ny tid for det danske speedwaylandshold, hvor man nu har to af Danmarks mest vindende kørere i nyere tid som landstrænere. Landstræner Nicki Pedersen glæder sig til det nye samarbejde:

”Jeg har kendt Hans i en evighed, og vi har kørt både med og mod hinanden i mange år, så jeg ved præcis hvad Hans står for. Det bliver en spændende tid for det danske speedway-landshold, og vi går benhårdt efter at få kørt medaljer hjem til Danmark sammen med vores stærke landsholdstrup”