Til Speedway
Til forside

Hilsen fra Skærbæk Motor Klub efter forårsløb

Sidste weekend var det blevet tid til at byde foråret velkommen i Skærbæks speedwayklub med et forårsløb for 50cc- og 85cc-kørere.

Man havde lidt bange anelser om aflysning efter store mængder regn, men heldigvis havde banen taget supergodt imod vandet, og det krævede såmænd bare list sol om formiddagen før banen var køreklar.

Banen blev da også bedre og bedre i løbet af dagen til stor glæde for alle de fremmødte børn, der skulle have luftet maskinerne i forårssolen.

Det blev et rigtig godt løb, hvor Skærbæk selv havde fem kørere med i 50cc-klasse; Tristan, Mikkel, Freya, Alfred og Jannick.

Det blev dog Jonathan fra HESK, der løb med sejren foran Louis fra HESK på en flot andenplads og Jannick fra SMK på en flot tredjeplads.

I 85cc-klassen havde SMK Magnus med, hvor Niklas Bager løb med sejren foran Nilas Olsen på andenpladsen og Tino Olsen på tredjepladsen, alle tre fra VBMK.

Klubben siger tusind tak til alle deltagere for endnu en fantastisk dag med godt vejr, fedt ræs og skønne mennesker. Og ikke mindst tak til alle officials og frivillige – uden jer, ingen speedway!