Igen god stemning til Grand Finderup (DM)

Der var højt humør og høj solskin til DM Enduroløbet Grand Finderup i weekenden afholdt i Finderup Militærterræn. Pigen Med Kameraet var til stede og tog en masse fantastiske billeder, der fangede både den intense, men også gode stemning blandt kørerne.

Se alle billederne her på Facebook

Den 14 kilometer lange rute bød på mange forhindringer i form af træstammer, bakker og meget dybe spor, som kørerne skulle forcere gentagende gange henover løbets tre timer. Det gode vejr med 26 grader kom dog også med sin helt egen udfordring med masser af støv og næsten ingen sigtbarhed.

Alligevel havde de seje endurokørere som altid overskud til at vinke til kameraet, når de kørte forbi. Og som det ofte er til enduro, var der heller ingen uheld eller skader under løbet.

Både Børkop Motor Sport og løbets officials gjorde et super stykke arbejde og sikrede, at løbet forløb både sjovt og sikkert med masser af service samt mad og drikke. Ikke overraskende, at stemningen altid er god til Enduro, hvilket en af de norske kørere på dagen særligt roser i sit Instagram opslag her.

Så spørgsmålet er, ses vi til næste omgang Enduro d. 17. august?