Invitation til Thy Masters Open

Thy Masters Open bliver kørt d. 28-29 april

Dette er en venlig påmindelse om at der i weekenden 28.-30. april holdes åbent klubmesterskab i Thy Motorsport MC afdelingen på vores dejlige bane.

Der er bestilt godt vejr, og vores gode venner fra AMK kommer og hjælper os med afviklingen af stævnet.

Der vil være frie træninger fredag den 28. – træning og pointgivende tidtagning lørdag den 29. – warm-up og løb søndag den 30.
Der vil blive kåret klubmestre i de forskellige klasser, uf fra samlet pointstilling efter tidtagninger og løb.

Vi har oprettet en række klasser, som gør det muligt for alle at deltage, uanset alder og motorcykel, fra micro til supermotard/SSP300.

De som ikke allerede har licens, vil som et særligt tilbud til denne weekend, kunne tegne et gratis indslusningslicens, som også vil give adgang til alle DM løbene resten af året. (dette vil dog nemmest kunne håndteres hvis tilmelding bliver lavet snarest, da der er lidt ekspeditionstid hos DMU)

Så hvad venter i på? – se at få tilmeldt til årets fedeste løbsweekend, hvor det ser ud til vi både får besøg fra Sverige og Norge 🙂

Link til tilmeldings side er her:
https://thymotorsport.dk/thy-masters-open-2023/

På denne side findes også link til foreløbigt tidsskema.

Tilmeldingsgebyret er på kun 999 kr. og er dækkende for alle tre dage.

Ved spørgsmål til arrangementet, kontakt Michael, på 22263458 eller michael@tmp.dk

Hjælp os med at gøre klubbens allerførste arrangement til en succes, deltag og fortæl venner og bekendte at de har mulighed for at bakke op om et nyt initiativ i Dansk Mini Road Racing 🙂

Vi ses.!
med venlig hilsen
Thy Masters Open teamet