Gør jeres klub synlig blandt lokale idrætstilbud

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de lokale idrætstilbud i de forskellige kommuner. Derfor er der oprettet initiativer, som gør det mere overskueligt for alle, der vil starte til en sport.

Som idrætsklub er der ganske let at komme med ombord, så også klubberne indenfor motorsporten kan søges frem på lige fod med andre sportsgrene.

Et eksempel er https://motivu.dk/, som er en landsdækkende platform, lavet i samarbejde med DGI. Her kan man som klub oprette prøvetræninger, hvor interesserede kan tilmelde sig. Basisabonnementet er endda 0,00 kr. Læs mere her: https://motivu.dk/info-til-klubber/faq#

Få støtte fra DIF

Dertil har f.eks. en af DMU’s speedwayklubber søgt om midler fra DIF’s foreningspulje og fået tildelt 10.000 kr. til en markedsføring-pakke fra Motivu, som hurtig gav en mærkbar stigning af prøvekørsler blandt nye potentielle medlemmer som blev gjort opmærksom på klubben.

Flere tiltag

Et yderligere godt initiativ findes hos https://specialsport.dk/, som laver digitale ”guides” med idrætstilbud for personer med særlige behov. Der er lavet guides for flere større kommuner og landsdele, og det er gratis at komme med i guiden. Særligt kategorien PLUS foreninger, hvor der er plads til alle i sporten, kan passe til jer som lokal klub.

I guiden for Fyn finder vi faktisk allerede Sportsmotorklubben Odin på side 90-91: https://fynguide.specialsport.dk/