Kenneth Kruse Hansen vinder bronze i langbane VM-serien

Foto: Baansportfansite.nl

Kenneth Kruse Hansen vinder 6. afdeling og får en samlet 3. plads i VM-serien i langbane

Kenneth Kruse Hansen kunne søndag kalde sig sejrherre ved 6. og sidste afdeling i VM-serien på langbane, der blev kørt på banen i tyske Mühldorf. Den flotte sejr gjorde samtidig, at Kenneth Kruse Hansen endte på en 3. plads i det samlede klassement, og kunne derfor tage en flot bronzemedalje med sig hjem.

Hovedpersonen fik ellers en besværlig start på serien, da han ved første afdeling havde problemer med sit setup, og kun fuldførte 1 ud 5 heats. Det betød at forhåndsfavoritterne havde et forspring allerede efter første afdeling – men efter et par gode resultater i de efterfølgende afdelinger og en sejr i 4. afdeling, var Kenneth tilbage i kampen om en samlet podieplacering inden sidste afdeling:

“Mit udgangspunkt inden afdelingen var et tage et heat ad gangen, og se hvor langt jeg kunne drive det. Jeg ender så i en finale, men får lov at vælge startgate som den sidste, hvilket betyder at jeg får den dårligste gate. Jeg vidste at jeg skulle hente 3 point på Zach Wajtknecht for at nå en medalje – det lykkedes heldigvis lige præcis, hvilket jeg er utrolig stolt af. Jeg er relativ ny i denne disciplin, så at kunne køre op med folk som Wajtknecht, Harris og Smolinski er jeg selvsagt utrolig glad for.” udtaler Kenneth Kruse.

Kenneth Kruse Hansen og Zach Wajtknecht endte a point i den samlede stilling, men fordi Kenneth Kruse Hansen havde vundet flere afdelinger end Wajtknecht i løbet af serien, løb danskeren med bronzen.

Stort tillykke til Kenneth med den flotte præstation.