Line Dam til Team Specialmontering

Line Dam – der er en af Danmarks bedste kvindelige motocrosskørere – har sat sin underskrift på en kontrakt med Team Specialmontering, og skal dermed køre Yamaha i år 2020.

Line vandt sit første DM på Yamaha i 2012, og har kørt 5 sæsoner på den blå maskine, så hun vender tilbage til det, hun før har haft stor succes med. Line sluttede denne sæson med en samlet 8. plads i VM for kvinder, og sammen med Sara Andersen kørte hun en bronzemedalje hjem til Danmark ved Hold EM.

Line vil igen i år 2020 fokusere på VM og håber på at kunne lave et endnu bedre resultat.

– Mit fokus vil være på VM igen i næste sæson og her tror jeg på, at mit samarbejde med Team Specialmontering vil hjælpe mig til et endnu bedre resultat. Målsætningen er top 5 i VM, og så håber jeg at vi kan tage medaljer for tredje år i træk til EM for hold, siger Line Dam.

Foruden at have fokus på VM, vil Line Dam også køre en eller flere EM afdelinger samt de danske løb der er mulige i forhold til VM kalenderen. Dermed bliver der formentligt både deltagelse i DM for kvinder og DM i A-klassen blandt de bedste herre-kørere i Danmark.

– Vi glæder os utroligt meget til at kunne hjælpe Line med at tage det næste skridt i karrieren. Vi er allerede i gang med forberedelserne i forhold til motorcyklerne. Det bliver MA Engines der står for affjedring og indkøring af cyklerne, mens EasyMX sørger for at Lines motorcykler altid står kampklar, siger teamchef Thomas Withen.