Hvad laver Speedway-Kids egentlig?

Speedway-Kids er speedwaysportens rekrutteringsudvalg, der gør en masse for at få nye kørere ind i sporten. Udvalget har lavet en lille artikel om deres arbejde, som du kan læse her.

Speedway-kids er et team bestående af en række frivillige fra forskellige speedwayklubber i landet, som sammen gør et kæmpe arbejde for at synliggøre speedwaysporten og få flere ud at prøve speedway.

Speedway-Kids har de seneste år deltaget på messer, dyrskuer og ved Speedway Grand Prix’er med minibanen, hvor børn i alderen 4-11 år har haft mulighed for at prøve at køre på en 50cc-speedwaymaskine, hvorefter børnene har fået diplom, klistermærker og gavekort, så de efterfølgende kan komme ud på en ”rigtig” speedwaybane, samt prøve om sporten er noget for dem.

Speedway-Kids har fra starten arbejdet hårdt på, at få lavet en rød tråd igennem markedsføringsmaterialet, som bruges ved arrangementerne og udleveres til klubberne. Speedway-Kids fik i 2018 tildelt en god sum penge til indkøb af markedsføringsmateriale som pavilloner, flag, skilte, roll-ups, messebord m.m. som skal være med til at synliggøre Speedway-Kids og sørge for at det ser professionelt ud, når de stiller op.

I 2019 vil Speedway-Kids være tilstede ved motorshows og diverse dyreskuer, og arbejder derudover på bl.a. at lave virtual reality film, som bl.a. vil gøre det muligt at Speedway-Kids kan tage en 50cc-speedwaymaskine under armen ud til en skole eller SFO og lade børn sidde på maskinen og igennem et par virtual reality-briller køre et rigtig speedwayheat mod 3 andre. Dette uden at vi behøver at have forældre til stede. Bagefter kan børnene få et gavekort med hjem og forhåbentlig komme ud og prøve kræfter med speedwaysporten på en af landets baner.

Derudover har teamet ønske om at indkøbe:

  • pw’er til prøvekørsel når de er ude med minibanen.
  • Udstyr til prøvekørsel når de er ude med minibanen.
  • Speedway-kids T-shirt til nye mikro-kørere
  • Speedway-kids T-shirt til hjælpere ved Speedway-Kids-arrangementer
  • Andet udstyr til brug ved rekrutteringsarbejdet

For at Speedway-Kids kan realisere ideerne, har de brug for støtte ud over det tilskud, de i forvejen modtager fra DMU.

Derfor har Speedway-kids arrangeret et sjovt spændende og eksklusivt foredrag med Hans Nielsen og Erik Gundersen, som under ledelse af Ib Søby vil fortælle om Speedway: Før, under og efter de glade firsere”. Foredraget holdes i Kolding den 7/2, kl. 18.30

Desværre går salget af støttepakker som udløser adgang til foredraget, ikke som forventet, dog vil foredraget gennemføres uanset antal solgte billetter. Ved foredraget vil Speedway-Kids være vært ved kaffe, kage og chips.

Støt Speedway-Kids’ store arbejde, så vi kan få flere ud at køre speedway.

Skynd jer ind og køb jeres støttepakke for KUN 250 kr. pr. stk. og 450 kr. for 2.

Kan I ikke selv deltage til foredraget så glæd en anden og vær med til at støtte Speedway-Kids. Støtte pakker bestilles på udvikling@suspw.dk