Marius Nielsen udtaget til U21-truppen

Foto: SHP 2022

Marius Nielsen bliver en del af U21-landsholdstruppen i speedway og får dermed også muligheden for blive udtaget af DMU til internationale løb resten af sæsonen.

Mange kender måske allerede Marius Nielsen fra den danske SpeedwayLiga og 1. division, hvor han kører for Holsted Tigers.

Om udtagelsen fortæller landstræner Hans Nielsen:

– Marius har jo tidligere været med i U19-truppen, hvor vi efterfølgende har holdt et vågent med hans udvikling. Her har han så forbedret sig meget i løbet af sidste og denne sæson, så det var meget oplagt at få ham med i U21-truppen.

Sæsonen byder allerede på et på travlt program for den unge sjællænder, der senest kom hjem med en flot andenplads ved det store internationale løb, Pentecostal Challenge, for U21-kørere i Güstrow.

– Man arbejder jo hårdt for at komme på landsholdet, så jeg er rigtig glad for at være nået hertil og at have fået rigtig godt styr på mit set-up, både i forhold til maskinen og det sportslige. Det bliver spændende at se, hvilke løb, der så kommer til, men lige nu kan jeg i hvert fald koncentrere mig om den kommende U21 DM-finale og forhåbentlig genvinde SpeedwayLiga-turneringen sammen med Holsted Tigers, fortæller Marius Nielsen.