Meier med god VM afslutning

Team Specialmonterings Glen Meier fik sat et godt punktum for dette års VM i MX2 klassen, da han sluttede sæsonen i Italien. Nu krydses der fingre for mere VM i 2021.

Det var en svær, kantet og lidt mudret bane der ventede kørerne ved kvallen til sidste VM afdeling, og Glen havde også lidt svært ved at få sat en god tid.

– Det var en lidt dårlig kval. Jeg fik det ikke rigtigt til at spille, så jeg kvallede som nr. 26, siger Glen Meier og fortæller videre om heatene.

– I første heat fik jeg presset godt på og kom op i nærheden af pointene. Så blev jeg nok lidt for vild og styrtede. Cyklen bukkede, så jeg måtte i pit og få rettet den op. Jeg fik kørt godt op og blev nr. 23, så det var fint nok efter et styrt.

– I andet heat var jeg sidst fra start, men kørte rigtigt godt op og lå nr. 16. Der kæmper jeg med en som er tæt på at køre mig af, så der lige kommer nogle forbi og jeg bliver nr. 18. Lidt træls de kommer forbi, men ellers et rigtigt godt heat.

Glen slutter året med i alt 13 VM point efter at have kørt 13 VM afdelinger for JK Yamaha Racing. Nu starter arbejdet med at kunne køre VM igen i 2021.

– Jeg er i kontakt med nogle teams, men det kommer til at koste mig nogle penge, så hvis der sidder nogle sponsorer der har lyst til at være med, så må de meget gerne kontakte mig, slutter Glen Meier.