Til Motocross
Til forside

Mikkel Haarup henter point på nærmeste konkurrent i Letland

Foto: MXGP.com

Mikkel Haarup leverede en imponerende indsats i weekendens VM MX2-løb i Letland, til trods for nogle udfordrende momenter på banen. Med en kombination af uheld og kaos under løbene formåede Haarup alligevel at sikre sig placeringer som nummer 7 og 6 i de to heat, hvilket gav ham en samlet 7. plads. Denne placering var á point med Rick Elzinga, som sluttede på 6. pladsen.

Haarups præstationer var bemærkelsesværdige, da han samtidig hentede 7 point på Andrea Adamo i den samlede VM-stilling. Han er nu blot 40 point fra en placering som nummer 5 i verdensmesterskabet.

Selvom Haarup havde en god weekend i Letland med imponerende tempo, var han desværre også uheldig at være på det forkerte sted på de forkerte tidspunkter i begge heat. Ikke desto mindre formåede han at afslutte som samlet nummer 7, hvilket understreger hans evne til at redde en svær situation.

I EM-sammenhæng klarede danske Smith sig også godt, med en placering kun 3 point fra top-10 i stillingen, hvilket yderligere cementerer dansk motocross’ stærke internationale præstationer i øjeblikket.