Mikkel Haarup tilbage i VM-kampen for nyt team

Det har været en turbulent opstart ved VM i motocross for Mikkel Haarup, der både blev ramt af tekniske problemer, missede løb og teamskift. I går vendte danskeren dog tilbage til MX2 klassen under sit nye team WZ Racing KTM.

Desværre blev det ikke til den store succes for Mikkel Haarup ved den tredje afdeling af VM i MX2 i Schweiz. Første heat styrtede Mikkel desværre og oplevede også at tabe sit kølerdæksel. Derfor blev det ikke til mere end en placering som nummer 17.

Andet heat bød også på en tur i jorden for Mikkel, hvor det lykkedes ham at kæmpe sig op på en placering som nummer 14, som både sikrede ham en samlet 16. plads på dagen og i den samlede VM-stilling.

Men håbet er ikke ude endnu for danskeren for at levere en flot sæson. Farten fejlede ikke noget i Schweiz og som vi kender Mikkel, så gør hans form heller ikke.

Den store omvæltning med et nyt team og manglende forberedelsestid op til afdelingen har ikke overraskende meget at sige, når man konkurrerer på højeste niveau.

Derfor er det også glædeligt, at Mikkel lader til at kunne fortsætte med et lignende set-up under WZ Racing KTM som under sit tidligere team, hvor han træner hjemme I Danmark. Mikkel har tidligere givet udtryk for, at den hjemlige træning virker godt for ham og giver ham mere ro.

Så mon ikke, at vi kan forvente en flot præstation ved fjerede afdeling af VM i MX2, der skydes i gang i Italien d. 16. april.