Til forside

Nyt design til dmusport.dk

Sæsonen 2024 byder også på et nyt design for DMU’s hjemmeside, dmusport.dk.

Der er ikke sket de helt store ændringer, og alle links er stadig de samme, som i det gamle design. Der er altså ikke behov for at opdatere bogmærker eller lignende til dmusport.dk.

Det nye design skal gøre DMU’s hjemmeside mere tidssvarende, og ikke mindst overskuelig på både computer og smartphone.

Her gennemgår vi ændringerne, som kommer med det nye design.

Ny top-menu

Top-menuen er ikke længere foldet ud på langs, når man tilgår hjemmesiden via sin computer. Den sammenfoldede top-menu ligger i højre side og betyder også, at der er plads til flere punkter i menuen.

Opdelte nyheder

Nyheder er en væsentlig måde at holde alle i DMU opdatereret med alt fra vigtige beslutninger og nyt om eliten og klubberne. Alt efter hvornår vi er på sæsonen, kommer der hurtigt mange nyheder, som gør det sværere for klubber og kørere at overskue de vigtigste nyheder. Derfor bliver nyhederne nu opdelt i højere grad.

På DMU’s forside vil man fremover kun finde de nyheder, der har høj interesse eller er vigtige for hovedparten af DMU’s medlemmer og klubber.

På forsiderne for de enkelte sportsgrene, er nyhederne også opdelt, så de øverste nyheder er vigtige nyheder om den pågældende sportsgren, mens nyhederne nedenunder er øvrige nyheder.

Gammel menu i venstre side

Menuerne med de grå knapper i venstre side er blevet fjernet på siderne på hjemmesiden. I stedet har menupunkterne fået nye knapper, som er flyttet ind på midten af forsiden samt forsiderne for de enkelte sportsgrene. Disse bliver endvidere opdelt med ikoner og overskrifter for at gøre navigationen mere overskuelig.

Tilbage-knapper

Undersiderne på de enkelte sportsgrene har dermed fået en tilbage-knap, der fører tilbage til den pågældende forside med navigationen til undersiderne.

Ny menu i venstre side

I stedet for de grå knapper, er der på forsiderne nu lavet en ny fælles menu med vigtig information til klubber, kørere og medlemmer.

Menuen er mere overskuelig og leder blandt andet videre til en ny underside, der samler alt information, der kan være relevant som kører i DMU. Se den her: https://dmusport.dk/info-og-vejleding-til-koerere/