Nyt fra SK Trial

Sportskommissionen i Trial har mandag afholdt møde med det fortsatte udviklingsarbejde på dagsordenen, samt status på sæsonen.

Det er sportskommissionens mål at arbejde struktureret med markedsføringen af trial og lave relevante værktøjer til klubberne, som også hjælper dem med at markedsføre sporten.

Derfor arbejder man i øjeblikket på en detaljeret markedsføringsplan, der skal sikre, at der laves og udsendes indhold på forskellige kanaler til relevante målgrupper.

Det er et stort arbejde med mange overvejelser. Derfor vil markedsføringsplanen først blive taget i brug op til 2024-sæsonen. I november vil man derfor også fremlægge planen overfor trial-klubberne, som kan give de sidste input og kommentarer.

Sæsonen er også kommet godt i gang, og vi ser heldigvis et højt antal licenser allerede nu. Af forskellige årsager har man i sidste øjeblik været nødt til at finde nye dommere ved nogle af sæsonens løb.

Det har ikke givet store problemer endnu, men sportskommissionen vil meget gerne slå et slag for, at både klubberne og kørerne aktivt hjælper med at finde kandidater til dommeruddannelsen i trial. For kan man ikke finde dommere til løbene, må de i yderste konsekvens aflyses. Og det ønsker ingen af os naturligvis.

Der arbejdes også rundt omkring for at fremme sporten overfor kvindelige udøvere. Derfor er der planlagt en breddetræning for piger inden for motocross, enduro og trial hos Kolding Motocross Klub.

Ligeledes kommer der en stand med piger i motorsporten, heriblandt også trial, ved dette års SGP i Vojens.

I hele DMU er der også planlagt mere fokus på løbende status for talent- og elite-kørerne med faste møder mellem SK-formanden, formanden for eliteudvalget, samt landstræneren og DMU’s sportschef.

Du kan læse hele referatet fra SK mødet her

Mød SK Trial

Sportskommissionen i Trial består af frivillige, der er valgt af DMU’s Trial klubber.

Kommissionens arbejde består primært i at tilpasse trial-reglementet, planlægge hver sæson for alle medlemmer og kørere, samt sikre sportens og klubbernes udvikling i Danmark.

SK Formand
Hans Jørn Beck
Fyens Motor Sport

SK medlem
Thomas Ertmann
Rebild Trial Sport

SK medlem
Kim Hirschgaard
Hedeland Motorklub

SK medlem
Jørn Kirkegård
Midtjysk Trialsport