Tilbage

Initiativer i DMU

Danmarks Motor Union har gennemført en række initiativer for at fremme dansk motorsport og skabe større sikkerhed for kørerne i landets klubber.

Nedenfor kan du se en oversigt over DMU’s forskellige initiativer og deres formål. Hvis du har ideer til ydereligere initiativer, er du altid velkommen til at kontakte DMU for at give dine input

Aldersrelateret Træningskoncept

“ATK” står for Aldersrelateret Træningskoncept og handler om at træne de rigtige ting i den rigtige rækkefølge i den rigtige alder. Det gode ATK-træningsmiljø bygger på glæden ved sporten og på udvikling frem for tidlige resultater – det handler ikke om, hvor god køreren er lige nu, men hvor god køreren kan blive.

Læs mere på dmuatk.dk

AES Kontrol

”AES” er betegnelsen for DMU’s nye kontrollører for alkohol og euforiserende stoffer, der uanmeldt besøger træninger og løb for at tage prøver på kørerne og officials.

DMU har startet initiativet og rådgivet sig hos Antidoping Danmark samt Danmarks Idrætsforbund (DIF) i processen. I øjeblikket har DMU frivillige kontrollører fordelt i hele Danmark, der kører ud til banerne i deres områder og tester efter aftale med DMU’s sportskommissioner.

Prøv Motorsport (aflyst 2020 pga. covid 19)

DMU’s klubber afholder årligt åbent hus arrangementer under overskriften “Prøv Motorsport”. Her har børn og unge med interesse for fart, hop, stort fællesskab og masser af sjov mulighed for at prøve kræfter med den to-, tre- eller firehjulede motorsport i DMU’s klubber.

prøvmotorsport.dk kan du finde flere informationer om arrangementerne og se hvilke af DMU’s klubber, der afholder Åbent Hus.

Har du spørgsmål til arrangementet i en specifik klub, kontakt venligst klubben, da de vil kende de nøjagtige tidspunkter samt hvilke aldersgrupper, der har mulighed for at deltage.

Dansk Motorsport Award

Copenhagen Event Company står hvert år bag det store show, Dansk Motorsport Award, som hylder og hædrer de bedste og største talenter inden for dansk motorsport. Der uddeles priser ud i følgende kategorier:

Årets kører i Rally, Speedway, Banesport, Motocross, Karting og Road Racing. Derudover skal Årets Motorsportstalent, Årets Bilsportskører, Årets MC-sportskører, Årets Motorsport Event samt FairPlay-prisen.

Dansk Motorsport Award afholdes hvert år i januar- eller februar-måned.

Hvis du kan ønsker at opleve dette fantastiske show, så hold øje med dmusport.dk hvert år i december/januar, hvor der vil være information om billetter til showet.

Besøg awardshowets facebook-side her

Rabataftaler

DMU har indgået aftaler med nogle virksomheder, som giver DMU-medlemmer en række medlemsfordele. For de fleste af aftalerne er der tale om medlemsrabat. Nedenfor finder du en oversigt over de aftaler, som DMU indtil videre har indgået. Der arbejdes løbende på at indgå aftaler, som kommer DMU-medlemmer til gode.

Europcar

Biludlejningsfirmaet, Europcar og Danmarks Motor Union har indgået en samarbejdsaftale, som giver DMU-medlemmer rabat, når de lejer en bil hos Europcar.

Samarbejdsaftale mellem Europcar og Danmarks Motor Union

Lej en bil – og kør gratis tur/retur over storebæltsbroen

Scandic

Nedenfor finder du rabataftaler for DMU-medlemmer til Scandic’ hoteller. Det er DIF, som har indgået en aftale med Scandic.

Scandic hotelaftale

Rabat hos DonJoy som DMU-medlem

DMU-medlemmer kan købe to Armor knæskinner samt to Impact Guard indlæg til en samlet pris af 8000 kr.

Det svarer omtrent til den halve pris.

Armor knæskinner og Impact Guard indlæggene mindsker belastningen på knæet og reducerer risikoen for knæskader

Kontakt DonJoy for køb med rabat:

Se video her om Armor: https://youtu.be/kjt8C3JWUg4

Happydays

Happydays er et af Danmarks største kør-selv rejseselskaber, der samarbejder med over 700 hoteller og kroer fordelt over hele Europa.

Happydays tilbyder DMU’s medlemmer fordelspriser med to rabatsatser: Booker man et ophold af en varighed på op til tre overnatninger, så får man 150,- i rabat pr. person, booker man et ophold bestående af fire eller flere overnatninger, får man 300,- i rabat pr. person.

Du kan finde udvalgte rejser på Happydays hjemmeside og bruge rejse koden “DMU” for at opnå din rabat.

Zleep Hotels

Som DMU medlem kan du få 15% rabat på dit hotelophold hos Zleep Hotels i Danmark og Sverige jf. den indgåede aftale med mellem DMU og Zleep Hotels.

På DMU’s app kan du finde en nyhed med rabatkoden. Det kræver aktivt medlemskab af en DMU-klub at logge på appen.

Sponsor Academy

Som DMU medlem kan du få 300 kr. rabat på kurser hos Sponsor Academy, der giver værktøjer, materialer og rådgivning til din sponsorsøgning. Læs mere og find kurserne på: sponsoracademy.dk

På DMU’s app kan du finde en nyhed med rabatkoden. Det kræver aktivt medlemskab af en DMU-klub at logge på appen.

Motocross-fonden

Fondens formål er at støtte og udbrede Motocrosssporten i Danmark.

Læs mere her

Foldere til kørere og klubber

Her kan du downloade foldere fra DMU.

Skriv til DMU’s sekretariat, hvis I som klub ønsker at få materialet tilsendt.