Point til Meier trods træls dag – pressemeddelelse

Team Specialmonterings Glen Meier fik sat et VM point mere ind på kontoen ved onsdagens Grand Prix i Lommel, men det var ellers ikke en helt optimal dag for den unge midtjyde.

– Jeg fik en rigtig godkval som nr. 16, så det var en forbedring fra sidst. Jeg var kun ca. 3,5 sekund fra den hurtigste, så det var også rigtigt godt, siger Glen Meier og forsætter:

– I første heat begynder jeg hurtigt efter starten at køre mig op, men får problemer med koblingen, som begynder at fedte, så jeg må køre uden kobling resten af heatet. Jeg triller den hjem, og slutter som nr. 20, med et point, hvilket var OK uden kobling.

– I andet heat kører jeg mig igen op, og føler jeg har god fart samt gode linjer, men jeg får igen problemer med koblingen og falder ned som nr. 22. Det var en lidt frustrerende dag, men jeg ser bare frem til søndag, hvor vi kører igen, slutter Glen.

Glens mekanikker havde skiftet kobling imellem de to heat, men en fejl ved monteringen af det nye kabel gav desværre problemer. Nu tester Glen maskinen en af de næste dage, og så er kursen sat mod flere VM point søndag.