Udfordringer for TKO på Lommel

Thomas Kjer Olsen havde ikke sin bedste dag ved onsdagens afdeling af motocross-VM på Lommel i Belgien. Danskeren lagde godt ud, men måtte kæmpe med en svær bane og et hårdt felt for at hente point i MX2-klassen.

Første heat startede godt for Thomas, hvor han var med i kampen om tredjepladsen. Desværre ramte han den forkerte side af et bump og styrtede bare en halv omgang inde i heatet. Derfra måtte han kæmpe sig igennem feltet fra en 20. plads, og stålsat på at nå top-10, endte danskeren som nr. 7 i heatet.

Andet heat skulle blive en sej omgang for Thomas, hvor den svære sandede bane og det hårde felt ikke gav megen mulighed for at bevæge sig op i toppen. Fra en solid ottendeplads gennem meget af heatet kæmpede han sig op på en sjetteplads med et godt øje til at nå top-5. Desværre hentede Thomas ikke den foranliggende Isak Gifting og endte derfor på en sjetteplads med nok point til at slutte som nr. 7 på dagen og til at rykke tættere på en fjerdeplads i den samlede VM-stilling.

– Det var en skuffende dag. Jeg var bare ikke helt i det rette sted, så det er ret frustrerende, efter at jeg havde høje forventninger op til løbet. Jeg kæmpede meget med banen og brugte meget energi på det. Men det var bare ikke min dag i dag. Jeg gav stadig alt, hvad jeg havde, men sådan her går det bare nogle gange, udtalte Thomas Kjer Olsen efter løbet.

Næste afdeling køres d. 25. oktober og kan ses på Eurosport og Dplay.

Læs mere om løbet, stillinger og find billeder hos MXGP