Pressemeddelelse fra Filten Racing Team

Søndag d. 8. september 2019 køres 5. afdeling af Seven DM MX i Svendborg.

Den lynhurtige og teknisk krævende Yamaha Park bane i Svendborg lægger jord til 5. afdeling i den prestigefyldte DM-serie. Yamaha Park banen i Svendborg har mere eller mindre fast afviklet A DM gennem mange år, og dette med god grund. Klubben råder over topfaciliteter og et super baneanlæg, der er meget publikumsvenligt, så mød op og få super ræs for alle pengene.                 

Filten Racing Team kørerne er naturligvis igen med bag bommen og er klar til at gøre deres bedste på de toptrimmede YSR Yamaha Filten racere.

I MX 2 klassen stiller Filten Racing til start med Mike Underbjerg Lauritsen #959, som på imponerende flot vis stadig ligger på en samlet nr. 3, hvilket vi alle i teamet er utrolig stolte over. Mike mangler 20 point for at kunne betræde 2. pladsen og vil kæmpe som en gal for igen at komme på podiet i Svendborg, så hold godt øje med nummer #959, der dog heller ikke skal lave nogle fejl, idet Benjamin Strate banker godt på fra 4. pladsen.

Sebastian Kærgaard #738 stiller også til start i MX 2 klassen. Sebastian har fået trænet en masse hen over sommeren og har lavet flere gode resultater i forskellige løb, og han glæder sig til afdelingen i Svendborg. Sebastian ligger pt. på en samlet 17. plads.

I MX 1 klassen stiller Mathias Hansen #250 og Michael ”Fido” Østergaard #14 til start. Fido ligger på en samlet 17. plads. Fido har fightervilje og stabilitet som få og kæmper videre for at få flere point på kontoen. Mathias har lavet flere gode resultater ved de seneste løb sommeren igennem, og trods uheld gennem DM-sæsonen vil han gøre alt hvad der er muligt for at ligge med hvor de gode point er.

Filten Racing Teams Kenneth Villadsen #460 er allerede nu DANMARKSMESTER I OB 30 + B, selv om der stadig er en afdeling tilbage. STORT TILLYKKE!

Husk at klikke ind på Filten Racing MX Shop som altid har gode tilbud på udstyr og dele til din crosser til lynhurtig levering og gode priser.

Vel mødt til en fed race dag i Svendborg søndag d. 8. september, kig efter de store blå telte og Filten Racing flagene og kom forbi til en snak

PRM. Filten Racing Team